Alexandra Negulescu

Zizik

  • zizik
  • zizik
zizik21 zizik2

Negulescu Alexandra Catalina a infiintat trupa Happy Dance in anul 2009.
Incepand cu varsta de 4 ani, a practicat gimnastica sportiva de performanta timp de 6 ani, in orasul Ploiesti,orasul natal.
Timp de 10 ani a facut parte din Trupa de Revista a Palatului Copiilor din Ploiesti, ca si dansatoare, actrita si cantareata.Cu aceasta trupa a participat la concursuri locale si nationale precum :
-Marele Premiu (10 ani consecutiv) la Concursul Naional de Teatru de Revista, unde a participat ca dansatoare si actrita;
- Locul I la toate concursurile de dans locale si nationale la care a participat.
De-a lungul anilor a urmat diverse cursuri de dans de toate stilurile ,in tara , dar si in Statele Unite.
La inceputul anului 2009, a devenit dansatoare permanenta a celebrei cantarete Andra, alaturi de care danseaza pana in prezent. A colaborat cu diversi artisti precum: Faydee, Nico, Xonia, Narcotic Sound, Dj Rynno & Sylvia, Alessia, Matteo, Emma Stefan, Sylvie etc. Alaturi de ei a participat la premii muzicale, videoclipuri, emisiuni tv, evenimente si concerte la noi in tara , precum si in restul Europei.
In 2004 s-a alaturat trupei de majorete a echipei de baschet profesionist C.S.U.Asesoft Ploiesti, 3 ani mai tarziu devenind si coregraf.
A fost coregraf si dansatoare a trupei de dans strudentesti "Academic Authentic" , din cadrul Casei de Cultura a Studentilor din Ploiesti.

Trupa de dans Happy Dance

Trupa de dans | Hostess | Lectii de dans