Adriana Arghir

Adriana


Arghir Adriana are varsta de 18 ani . A inceput sa practice gimnastica artistica la "C.S.Petrolul Ploiesti ‘’ timp de 6 ani , dupa care a urmat 5 ani gimnastica aerobica ,gimnastica ritmica si dansuri moderne (simultan).A participat la numeroase competitii nationale si internationale unde a obtinut numeroase premii:
Medalia de bronz la Campionatul National pe Echipe si Individual de Gimnastica 2007
Locuri intai la concursuri natinale si internationale : Festivalul National de Gimnastica Vaslui 2009, Festivalul National de Gimnastica „Maistra’’-2010 Tragu –Jiu.Festivalul Al Sportului Aerobic „Cupa Dunarii”Giurgiu ,Concursul Interjudetean de Gimnastica Ritmica 2011
Numeroase premii nationale la concursiri de dans ,cum ar fii: Festivalul Genaratia Mileniul III ,Mileniul Art – 2010 , Concurs National de Dans Editia –III-a Focsani,”Nora Ianovici”-Sighisoara 2013 , „In memoriam Zoe Martin”.
A obtinut premiul I si II la Concursul National de Gimnstica Aerobica Gimnastica Artistica si Majorete Editia a- II-a Buzau 2011.
A fost timp de 4 ani in Ansamblul de Revista a Palatului Copiilor din Ploiesti cu care a participat la Festivalul National al Teatrelor de Revista Busteni cu trupa "Jumpers" la sectiunea "Coregrafie", unde a obtinut Marele Premiu.
De asemenea ,a fost majoreta in cadrul echipei "Jumpers", la sectiunea Cheerleading, cu care a obtinut urmatoarele rezultate:
Locul I Concursul Balcanic Fami-Sport 2013 Buzau
LocuL IV Campionatul NAtional de Majorte editia a IV-a, Brasov 2013
Locul II Cupa Valahia de Majorte Cheerleaders –Targoviste 2014
In anul 2014 , s-a alaturat echipei de majorete a echipei de baschet profesionist C.S.U. Asesoft Ploiesti, fiind componenta pana in prezent.
A colaborat cu cantareata Andreea Balan, alaturi de care a participat la emisiuni si videoclipuri.

Trupa de dans Happy Dance

Trupa de dans | Hostess | Lectii de dans